Tre mål og rent bur

Mjøndalen noterte seg med tre scoringer på et svakt Strømmen lag. Pelle dobbel, flott innsats fra tribunen og tre poeng

Annonse:

Utvekslingsdommer fra Finland har blåst igang kampen og etter snaue fem minutter får Mjøndalen frispark i gunstig innleggsposisjon, Mathias Fredriksen lemper inn mot bakre stolpe, Quint Jansen som har fått tillit og starter kampen idag stupheader inn 1-0 ledelsen til hjemmelaget.

50 meterspasning fra Gauseth

Vi går inn i det 15. spilleminutt da Christian Gauseth slår en 50-meterspasning mot Pellegrino på motsatt side nede ved Strømmen forsvaret, Pelle byr opp til dans med et par Strømmen spillere før han drar seg forbi ved dødlinjen og hamrer ballen inn i nettmaskene. 2-0.

Mjøndalen slapp til Strømmen på et par forsøk, men Makani var med på notene å de brune slapp med skrekken.

Hjemmelaget ser ut til og ha roet ned spillet etter tjue spilte minutter og det er sjanser begge veier. Selv om hjemmelaget får de største sjansene har det vært forholdsvis rolig det siste kvarteret etter Pelles 2-0 scoring.

Da solen gjemte seg bak skyene falt også banespillet til de brune noen hakk og det har vært tamt den siste halvtimen i første omgang.

På stillingen 2-0 til hjemmelaget blåste den finske dommeren av første omgang.

Pelle dobbel

I det 53. minutt er Pellegrino på pletten igjen, denne gang på venstre kant i feltet og bredsider ballen i lengste hjørnet. 3-0! Vakkert av Pellegrino som noterer seg for dagens andre scoring.

De brune var også ivrige i starten av andre omgang, mens gjestene fra Strømmen fikk ikke mye til og stemme.

I det 68. minutt må Pellegrino dessverre ut med en skade og blir erstattet av unge Andreas Hellum.

Bruntrøyene får noen sjanser også etter den tredje scoringen, men det resulterte ikke i noen scoring.

Sosha Makani går opp og skal plukke et innlegg, blir møtt med voldsom kraft av en Strømmen spiller, kaster så ballen ut til sidelinjen og legger seg ned, iraneren får medisinsk hjelp og kommer seg raskt på bena.

Dommer fra Finland la til fire minutter og det skjer ikke stort på overtiden og han blåser av kampen.

Alle poengene blir igjen på Isachsen Stadion.

Stor takk til Dala og 3050

Vi retter også en stor takk til Ultras Dala og Supporterklubben 3050 for topp innsats på tribunen. Dere var virkelig tungen på vektskåla i dagens kamp. Vi i Mjøndalen idrettsforening takker også for oppmuntrende sang og et flott pyro-show på lørdagens trening!

• Midtbane: Mads Gundersen - Christian Gauseth (Henrik Gulden 80) - Jonathan Lindseth

• Angrep: Amahl Pellegrino (Andreas Hellum 69)- Osseynou Boye - Mathias Fredriksen (Magnus Sylling Olsen 63)